top of page

Flytt & flytthjälp till bra pris

Vad kostar flytthjälp?

Genom att använda vår smidiga priskalkylator får du en prisuppskattning direkt på hemsidan.

Klicka på "RÄKNA UT DITT PRIS HÄR"  för att komma till vår priskalkylator.

Vid behov av flytthjälp kan Mångsysslarna erbjuda den perfekta lösningen till ett förmånligt pris. Vi klarar både små och stora flyttar och har lång erfarenhet av branschen. Vi utför flytt & transport med garanti i hela Sverige. 

Vårt uppdrag är att alltid erbjuda högsta kvalitet på det utförda arbetet. Flytt är så mycket mer än att bara lyfta och bära. För att flytt ska gå så smidigt som möjligt så krävs det kunskap, resurser och noggrann planering. Vi hjälper dig med allt det praktiska arbetet i och runt själva flytten.

Vår Flytthjälp anpassas efter dina behov och du betalar alltid ett avtalat fast pris.

Laddar lådor i lastbilen

I Flytthjälp ingår

  • Ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010.

  • Lastbilstransport från dörr till dörr.

  • Lån av flyttlådor. Vi levererar lådorna till dig i god tid före ditt flyttdatum, efter överenskommelse, samt hämtar upp dem när de är uppackade.

  • Lättare nedmontering av till exempel lampor, mindre hyllor, soffa och liknande.

  • Skydd av möbler under transport i form av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.

  • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan biyta samt bär in det på motsvarande sätt på din nya adress.

Stänga en låda

Packning:

Vi erbjuder packningshjälp om du flyttar inom eller mellan Gävleborg, Uppsala eller Dalarna med omnejd. När du bokar Packning i tillägg till din flytt tar vi fullt ansvar för att dina saker är tryggt och säkert packade och står ansvariga om en eventuell skada uppstår på det packade under flytten.

När du väljer att boka Flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.

Återvinning.jpg

Återvinning:

I samband med din flytt kan vi även hjälpa dig med Återvinning av de saker som du inte längre har användning för.

.jpg

Flyttstädning:

När flytten är utförd återstår ett moment, att flyttstäda. Ofta känns det som ett tråkigt och jobbigt moment. Därför är det en bra idé att anlita oss för att utföra flyttstädningen. Oftast utförs denna samma dag som flytten och vi lägger sen nyckeln i brevlådan. Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar.

Vi har egen flyttpersonal samt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer villkor i flyttbranschen. All vår personal är försäkrad i FORA.

Inpackning av soffan

Vi innehar Trafiktillstånd. Olycksfalls-/ansvars– och transportöransvarsförsäkring.

Vårt organisationsnummer är 559233-8056 om du vill kontrollera vårt tillstånd.

Vi erbjuder alla sorters flytt till ett av Gävleborgs bästa priser. För oss är det viktigt att du som kund får en snabb, säker och prisvärd transport. Jämför oss gärna med andra flyttfirmor i Gävleborg! 

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över! Vi skänker 40 kronor per köp av tjänst hos oss till Barncancerfonden. Tillsammans gör vi skillnad!
bottom of page