Flyttfirma i Falun

Här har du en flyttfirma i Falun som hjälper dig att flytta, både privatpersoner och företag. En flytt är så mycket mer än att bara lyfta och bära. För att flytten ska bli smidigt och bli avklarad så snabbt som möjligt så krävs det planering, erfarenhet och resurser i form av flyttgubbar, utrustning och flyttbil. Vi utför både bohagsflytt och företags/kontorsflytt i Falun och hjälper dig med allt det praktiska arbetet som har med flytten att göra. 


Fördelarna med att hyra en flyttfirma i Falun

Fördelarna med flytthjälp och att anlita en flyttfirma i Falun är flera.  Du behöver inte hyra släp eller flyttbil och slipper både boka och betala för det. Du slipper be dina vänner om hjälp och du behöver inte kämpa med att bära tunga flyttlådor och möbler till och från flyttbilen. Du minimerar dessutom risken för att några av dina saker eller möbler bli skadade under flytten. Du kan istället ha full fokus på att få i ordning på det nya boendet eller arbetsplatsen. Om det är en kontorsflytt så är det extra viktigt att en flytt utförs både snabbt och effektivt så inte arbetet blir lidande. Här kan vi även hjälpa till med nedmontering och montering av kontorsmöbler och maskiner.

Sammanfattning:

 • Ni behöver inte hyra släp eller tänka på transporten

 • Flytten går snabbt och utförs effektivt och säkert

 • Alla era saker är försäkrade och ersätts vid en olycka

 • Ni behöver inte ordna med annan flytt eller bärhjälp

 • Ni kan fokusera på ert nya boende eller er nya arbetsplats


Ansvarsförsäkring

Mångsysslarna är en flyttfirma i Falun med ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010. Att flytta någons hem är ett stort ansvar. Det är inte bara dina kartonger och möbler som vi flyttar utan även minnen och känslor. Vi har största respekt för våra kunder så du kan vara trygg i att vi tar hand om dina saker på ett tryggt och säkert sätt.


Hjälp med packning & flyttstädning

Har ni inte tid eller möjlighet att ordna med flyttkartonger eller att packa ner era saker så fixar vi det till er. Vår flyttfirma i Falun har duktigt personal som kan hjälpa dig att packa ned saker i flyttkartonger och även demontera möbler eller annat som kanske behövs inför flytten. Har ni andra önskemål så är det bara att fråga oss, vi är ju trots allt mångsysslare. Vi utför också flyttstäd till riktigt bra priser. Det är oftast guld värt att slippa ta hand om flyttstädningen själv. Det tar många timmar att utföra en flyttstädning som skall bli godkänd av fastighetsvärden eller den nya ägaren. Vi garanterar en väl utförd städning som garanterat blir godkänd.

Flytthjälp i Gävle

Vad ingår i flytthjälp Falun

 • Ansvarsförsäkring

 • Transport med flyttbil

 • Lån av flyttlådor

 • Flytthjälp till och från flyttbilen

 • Lättare nedmontering vid flytt

 • Skydd av möbler under flytten

 • Packningshjälp (extra)

Vad kostar en flyttfirma i Falun?

Vi du hyra oss som din flyttfirma i Falun så får du ett riktigt bra pris. Flytthjälp behöver inte vara dyrt och det är både enkelt och bekvämt att boka. Kontakta oss för en offert eller räkna ut ditt pris direkt här på hemsidan - klicka här.

 

Kontakta oss angående flytthjälp


Har du några frågor angående flytthjälp så det bara att höra av dig! Ni är hjärtlig välkommen att kontakta oss. Vi är lyhörda och försöker alltid anpassa oss till dina specifika önskemål.

Kontakta oss här

Flyttfirma lastar lastbilen